Se lige en opskrift jeg har fundet - så kan man lave skumfiduserne selv til det der snemandssuppe som jeg læste om i går var populært i år. Og ser ikke så svært ud. God fornøjelse. | |||||||||||
Juleskumfiduserca. 100 stk. Ingredienser 2 1/4 dl Dansukker Sukker 2 spsk. (40 g) Dansukker Glukosesirup 1/2 dl vand 7 blade husblas 3 (100 g) æggehvider 2 spsk. Dansukker Flormelis rød eller grøn frugtfarve 2 dl Dansukker Flormelis 2 dl kartoffelmel Hæld sukker, glukosesirup og vand i en tykbundet gryde, og lad massen koge, til den har nået en temperatur på 100°. Læg husblassen i blød i rigeligt vand i 5 minutter. Hæld vandet fra, og smelt husblassen. Pisk æggehvider, flormelis og farve i en skål med en elpisker, til massen er stiv. Når massen i gryden har nået en temperatur på 127°, hældes den under fortsat piskning ned i æggehvidemassen. Tilsæt den smeltede husblas og fortsæt med at piske, til massen er fast og skinnende og er begyndt at køle af. Bland flormelis og kartoffelmel, og hæld det ud i en bradepande. Kom dejen i en sprøjtepose, og sprøjt stænger ud i bradepanden. Lad dem køle af ved stuetemperatur. Klip stængerne ud i stykker i den ønskede størrelse. Rul stykkerne i flormelisblandingen. Opbevares i et glas med låg ved stuetemperatur. |
tirsdag den 13. december 2011
Hjemmelavede skumfiduser
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Det skal da vist prøves engang :-D
SvarSletDet ser sørme lækkert ud!
SvarSletSvar: Jeg starter med at sætte den ene side af stemplet på lyset og mens jeg ruller lyset, lægger jeg stemplet ned...